Over The Location Bank

The Location Bank is sinds 1990 actief als locatiebureau. Franck Hakkert, oprichter van The Location Bank, is hiervoor tien jaar werkzaam geweest als filmproducer, uitvoerend filmproducent en productieleider van vele film-, televisie-, foto- en reclameproducties. In de jaren dat hij filmproducent was, bemerkte hij de verschuiving van studioproductie naar filmen en fotograferen op locatie. De sfeer die een filmopname op locatie oproept, is vrijwel niet te evenaren in een studio. Ook ondervond Franck hoe moeilijk en tijdrovend het voor een filmproducent is om de juiste filmlocatie te vinden. Destijds waren er nog geen locatiescouts die zich richtten op het zoeken en managen van film- en fotolocaties. Daarom besloot hij zijn eigen ervaring in te zetten en richtte The Location Bank op.

Momenteel is The Location Bank een van de meest succesvolle locatiebureaus in Nederland en ver daarbuiten, en heeft het inmiddels vele (inter)nationale film-, tv-, reclame- en fotoproducties op zijn naam staan.

Het jarenlange wereldwijde zoeken naar geschikte film- en fotolocaties heeft geresulteerd in een enorme locatiedatabase, waar menig filmregisseur en fotograaf dankbaar gebruik van heeft gemaakt en nog steeds vaak een beroep op doet. Als we een locatie niet hebben in onze locatiedatabase, dan vindt The Location Bank de juiste locatie voor u ALTIJD en OVERAL.

Naast het scouten van locaties heeft Franck Hakkert ook de liefde voor het productievak behouden. The Location Bank beschikt over een zeer ervaren productieteam voor film- en fotoshoots. Tevens zijn ervaren fotografen inzetbaar voor publiciteit, set en still fotografie.

Als u wilt weten hoe The Location Bank werkt, klik hier.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.Logo Locationbank
Locatiebureau The Location Bank

Binnenkadijk 235
1018 ZG Amsterdam
The Netherlands
T / F : +31 20 6224685
M : +31 6 53647184
E-mail : info@locationbank.nl

Ons locatie-archief bevat meer dan 5000 locaties die o.a. te gebruiken zijn voor film, televisie en fotografie. Als u niet de locatie kunt vinden die aan uw wensen en eisen voldoet neem dan contact met ons op.

Social Media

facebook GooglePlus twitter LinkedIn