Hoe werkt The Location Bank

The Location Bank werkt samen met verschillende partijen.

Dat zijn met name:
Opdrachtgevers
Locatiehouders
Locatiescouts

Graag geven we hieronder meer gedetailleerde informatie:
Uitleg voor de opdrachtgevers

Indien U in onze database een locatie heeft gevonden die u mogelijk geschikt acht voor uw project, kunt u contact opnemen met The Location Bank. In onze locatiedatabase vindt u twee soorten locaties:

Niet openbare locaties

zoals huizen en kantoren of interieurs van panden

Openbare locaties

zoals straten, openbare gebouwen, bruggen of wegen

Voor niet-openbare locaties bemiddelt The Location Bank tussen de eigenaar van het beoogde pand en de opdrachtgever. Denk hierbij aan het maken van afspraken, de contracten en facturering. Op verzoek draagt de Location Bank ook zorg voor het locatiemanagement. Voor meer informatie, klikt u hier. Is uw keuze gevallen op een openbare locatie uit onze locatiedatabase, dan kunt u de locatiegegevens opvragen bij The Location Bank.

De kosten voor het opvragen van de locatiegegevens, hangen af van uw wensen. Of u één locatie opteert, of meerdere locaties wenst om uit te kunnen kiezen, bijvoorbeeld. Bij interesse, doen we u graag een op maat gemaakte offerte toekomen.

Uitleg voor locatiehouders

Wij onderscheiden privé en zakelijke locatiehouders.

Privé locatiehouders

Privé locatiehouders kunnen foto’s van hun locaties gratis uploaden via onze site, klikt u daarvoor hier. Dit verplicht u tot niets. Uw locatie wordt opgenomen in onze databank. Indien er een opdracht voor u uitkomt, krijgt u hiervoor een locatievergoeding. Een vooraf afgesproken percentage van deze vergoeding wordt betaald aan The Location Bank. Deze bemiddelingskosten worden betaald voor het regelen van alle afspraken en de contracten. Ook neemt The Location Bank verantwoordelijkheid voor de facturering en betaling.

Zakelijke locatiehouders

Zakelijke locatiehouders kunnen hun locaties uploaden en bij The Location Bank etaleren tegen een geringe jaarlijkse vergoeding. Indien er voor de locatiehouder een opdracht uit voortvloeit, wordt hiervoor een locatievergoeding toegekend. Ook hiervoor geldt dat een percentage van de vergoeding aan The Location Bank wordt betaald. Alle afspraken worden vooraf schriftelijk gemaakt en vastgelegd.Locatie Scouts

Aan freelance locatiescouts wordt de mogelijkheid geboden hun mooiste locaties gratis bij ons te etaleren. Mocht u hiervoor interesse hebben, vragen we u graag persoonlijk contact met ons op te nemen, zodat hier specifieke afspraken over gemaakt kunnen worden.

Algemene informatie

Voor alle locaties in onze locatiedatabank, getoond op deze website, geldt dat wij ten allen tijde de privacy van betrokkenen beschermen en nimmer de naam- en adresgegevens op onze site publiceren. Deze zijn uitsluitend via The Location Bank op te vragen. Voor details, offertes en vragen over alle bovengenoemde zaken kunt u gerust contact opnemen met The Location Bank. Laat hier uw adresgegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Logo Locationbank
Locatiebureau The Location Bank

Binnenkadijk 235
1018 ZG Amsterdam
The Netherlands
T / F : +31 20 6224685
M : +31 6 53647184
E-mail : info@locationbank.nl

Ons locatie-archief bevat meer dan 5000 locaties die o.a. te gebruiken zijn voor film, televisie en fotografie. Als u niet de locatie kunt vinden die aan uw wensen en eisen voldoet neem dan contact met ons op.

Social Media

facebook GooglePlus twitter LinkedIn