U heeft gezocht op 'slaapkamer' in 'locaties'.
Hieronder ziet u 13 resultaten van uw zoekactie.

Locatie 2485

In een rustige ventweg, vlakbij de binnenstad van Roermond, ligt dit schitterende en karakteristieke herenhuis. Dit prachtige stadsrand is ontworpen door de gerenommeerde architect Dupont rond circa 1935. De vele mooie jaren ?30 stijlkenmerken en details zijn nog zichtbaar en geven dit woonhuis zijn charme en karakter. Dit sfeervolle herenhuis met riante achtertuin en eigen achterom heeft een prachtige voorgevel met mooie elementen uit de jaren ?30. Zo zijn zowel een erker aan de woonkamer en een ?torentje? op de eerste en 2e verdieping beeldbepalende kenmerken van dit prachtige woonhuis. Dit sfeervolle herenhuis is mede daarom een gemeentelijk monument, hetgeen te meer aangeeft hoe bijzonder dit pand is. De woning is royaal van opzet met maar liefst vier slaapkamers, en een riant souterrain met vier extra kamers. Naast de woonkamer loopt tevens een fietsgang, waardoor via de voorzijde eveneens de achterzijde / het overdekte terras bereikbaar is. Vanaf het overdekte terras heeft men een prachtig zicht over de in verschillende niveaus aangelegde siertuin.

Location in Limburg (NL)

Locatie 2243

Kleine studentenkamer, ongeveer 30 vierkante meter. Kan dus geen grote crew naar binnen. Grote keuken, grote oude ramen, veel sfeer, piano. Geen aparte slaapkamer; het bed bevindt bevindt zich op een verhoging, waarvandaan ook gefilmd kan worden. Locatie is op de eerste verdieping. Grote stoep buiten. Er kan dus makkelijk een crane geplaatst worden. De locatie is goed bereikbaar.

Location in -

Locatie 1703

fifties sixties slaapkamer en badkamer

Location in Noord Holland (NL)

Locatie 1680

Een grote woonboerderij met meerdere opstallen, 12 kamers waarvan 9 slaapkamer. een woonoppervlak van 430 m2 en perceel oppervlak van 10.000 M2. Ligt aan een vaarwater. Complete privacy.

Location in Zuid Holland (NL)

Locatie 1540

Mooie grote ruimte, loft, Theater podium, slaapkamers, grote hal

Location in Noord Holland (NL)

Locatie 1178

Dijkhuis 3 verdiepingen aan polder/weiland in Landelijk Amsterdam Noord.Tuin op het westen 300m2 met groot terras aan weiland. Slaapkamer/badkamer loft 50m2. Woonkamer met open keuken. Beschikbaar voor film,commercial en fotografie.

Location in -

Locatie 1149

eengezinswoning, rijtjeshuis, voor en achtertuin, zolder 3 slaapkamers etc.

Location in Noord Holland (NL)

Locatie 898

Luxe, modern en licht penthouse in het Groene hart van Nederland. Moderne en smaakvolle inrichting, luxe uitstraling. Woonkamer op het zuiden met veel glas en daardoor heel veel licht. Tevens dakterras van 70 m2 met vrij uitzicht rondom. Oppervlakte woning: 155 m2 Moderne strakke open keuken. 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Location in Zuid Holland (NL)

Locatie 666

Grote tussenwoning,brede woning 8,7 m, woonkamer 60 m?, slaapkamer groot, 30, 23, 18,15 m?. Tuin besloten voorzijde, achter uitzicht over 40 meter breed water.

Location in Noord Holland (NL)

Locatie 599

een studentenhuis aan een grachtje bij de nieuwmarkt. Een grote keuken, zitkamer en 10 slaapkamers.

Location in Noord Holland (NL)

Locatie 123

Boerderij met mooie open keuken Woonboerderij met mooi ruime woonkeuken en leuke slaapkamer

Location in Noord Holland (NL)

Locatie 1898

Minimalistisch huis met open ruimtes en vide. Grote inkomhal, terras aan bad en slaapkamer.

Location in -

Locatie 539

Luxe kasteel in Belgiƫ (Ardennen) met 2 salons, sfeervolle eetzaal, professionele keuken, 15 slaapkamers, verwarmd en overdekt zwembad, 2 sauna's en 2 jacuzzi's op een landgoed van 1,5 hectare. Trouwzaal, vergaderzaal, feestzaal aanwezig.

Location in -

 
 
Logo Locationbank
Locatiebureau The Location Bank

Binnenkadijk 235
1018 ZG Amsterdam
The Netherlands
T / F : +31 20 6224685
M : +31 6 53647184
E-mail : info@locationbank.nl

Ons locatie-archief bevat meer dan 5000 locaties die o.a. te gebruiken zijn voor film, televisie en fotografie. Als u niet de locatie kunt vinden die aan uw wensen en eisen voldoet neem dan contact met ons op.

Social Media

facebook GooglePlus twitter LinkedIn