Home | Portfolio | Locatie aanmelden | Contact
engels duits

Locatiescout

Het succes van een filmproductie, een televisiecommercial of een fotoshoot wordt grotendeels bepaald door de locatie. Wanneer de locatie naadloos aansluit bij de sfeer die de productie wil uitstralen, blijft een onvergetelijke indruk bij de kijker achter. U streeft natuurlijk naar de maximale production value. Wanneer u The Location Bank inschakelt als locatiescout, kunt u erop rekenen dat wij de meest geschikte film- of fotolocatie vinden. En dat terwijl u veel kostbare tijd bespaard blijft; tijd die u liever in uw film- of fotoproducte steekt!

Onze locatiescouts hebben jarenlange ervaring opgebouwd. Ze nemen de wensen en aanwijzingen van een regisseur, art director, fotograaf of producent mee in hun zoektocht en leggen u vervolgens een fotopresentatie van geschikte locaties voor. Indien gewenst verzorgen wij ook het locatiemanagement op de filmset.

The Location Bank beschikt over een grote locatiedatabase. Mocht de geschikte locatie er voor u niet tussen zitten, dan zoeken we verder. Wees ervan overtuigd, wij vinden de locatie die u wenst altijd en overal!Bekijk het TV interview met
locatiescout Franck Hakkert