Home | Portfolio | Locatie aanmelden | Contact
engels duits

Promoten van filmlocaties

The Location Bank is de perfecte partner voor het promoten van uw filmlocatie. Met hun uitgebreide netwerk van filmmakers, locatiescouts en productieteams, bieden zij de ideale platform om uw locatie onder de aandacht te brengen. Door het gebruik van The Location Bank's online platform, kunnen internationale filmproductie huizen, en filmmakers eenvoudig uw locatie vinden en verkennen voor hun volgende project.

Door het profileren van uw locatie op The Location Bank, kunt u profiteren van maximale zichtbaarheid en exposure binnen de filmindustrie. Met gedetailleerde beschrijvingen, foto's en eventuele speciale kenmerken van uw locatie, zult u de aandacht trekken van (internationale) filmmakers die op zoek zijn naar de perfecte setting voor hun speelfilm of tv serie of tv commercial.

Daarnaast biedt locatiebureau The Location Bank ook ondersteuning bij het coördineren van locatiebezoeken, het opstellen van contracten en het afhandelen, regelen van eventuele vergunningen die nodig zijn voor opnames op uw locatie. Door samen te werken met The Location Bank, kunt u uw filmlocatie op de kaart zetten en deuren openen voor spannende nieuwe filmprojecten." en het daarmee ook voor toeristen interessant maken om de filmlocaties te bezoeken.