Home | Portfolio | Locatie aanmelden | Contact engels duits

Direct offerte aanvragen voor locatie 305.

Onze locaties worden gebruikt voor professionele film- en fotoproducties. Wij hebben daarom geen no- of low-budget locaties.

Een prijsopgave aanvragen is kosteloos en vrijblijvend. Kosten voor in behandeling nemen van een locatieaanvraag zijn 125 euro per locatie welke in mindering wordt gebracht op de locatie-vergoeding indien deze bij ons geboekt wordt.

 
 
Uw naam *
Bedrijf:
Email: *
Telefoon: *
Waarvoor is de aanvraag? *
*
Waarvoor gaat gefilmd / gefotografeerd worden? *
Wanneer staan de shoot / werkzaamheden gepland? *
Met hoeveel mensen komt u
(Crew en Cast)?: *
Heeft u een budget voor
de locatie?: *
Opmerking / Vraag:
 
 
* verplichte invulvelden.
Een unique loft in Amsterdam van ong. 400 m2 in een oud schoolgebouw. De plafonds zijn 5 meter hoog, van 3 zijden veel lichtinval. De grote woonkamer meet ongeveer 100m2 en heeft een waardevolle Erard vleugel (zwart hoogglans) uit 1897.Met veel ramen Een unique loft in Amsterdam van ong. 400 m2 in een oud schoolgebouw. De plafonds zijn 5 meter hoog, van 3 zijden veel lichtinval. De grote woonkamer meet ongeveer 100m2 en heeft een Erard vleugel (zwart hoogglans) uit 1897. Een unique loft in Amsterdam van ong. 400 m2 in een oud schoolgebouw. De plafonds zijn 5 meter hoog, van 3 zijden veel lichtinval. De grote woonkamer meet ongeveer 100m2 en heeft een waardevolle Erard vleugel (zwart hoogglans) uit 1897.Veel Ramen en open haard